WANTED

Haetaan iltanuotio-ohjelmaan hauskinta LEIRIHAHMOA!

Kuka teidän alaleiristä osaa naurattaa lapsia ja lapsenmielisiä hauskimmalla tavalla?

Kenen vitsit uppoaa niin viattomiin viisivuotiaisiin kuin kokeneisiin keski-ikäisiin?

Kenen naama on naurettavin?

Ensi kesän Pleissin yhteisten iltanuotioiden vetonaulaohjelmana on tänä vuonna

SUURI LEIRIHAHMOKISA

Jokaisen alaleirin tehtävänä on taikoa joukostaan yksi etevin leirin naurattaja, joka osallistuu Suureen Leirihahmokisaan. Leirihahmo esiintyy ja kisailee muiden hahmojen kanssa yhteisten iltanuotioiden yhteydessä. Hahmo saa esiintyä mielensä mukaan myös osana muuta ohjelmaa leirin aikana (esim. haastaa muiden alaleirien hahmot mittelöihin vapaa-ajalla tai olla kannustamassa omaa alaleiriä alaleirin omissa ohjelmissa).

Hahmoksi haluavan on hyvä varautua esittelemään itsensä ensimmäisellä koko leirin yhteisellä iltanuotiolla (tiistaina, kun perheleiriläisetkin on saatu mukaan leirielämään). Iltanuotioesiintymisiä on yhteensä kolme. Ensimmäisen esittelyiltanuotion jälkeen toisella koko leirin yhteisellä iltanuotiolla hahmo tulee esittelemään jonkin omaperäisen taidon (esim. runonlausunta, metsästys partiohuivia linkona käyttäen tms.) Viimeisellä yhteisellä iltanuotiolla käydään kiivas taistelu parhaimman paikasta, partiolaisittain tietenkin huutoäänestyksellä. Hahmo voi halutessaan valmistella juontajalle sopivia kysymyksiä itselleen esitettäväksi ja miettiä jo etukäteen nohevat vastaukset em. kysymyksiin.

Hyvän leirihahmon rakennustarpeet (valmistele jo ennen leiriä):

  • Omaperäinen pukeutumistyyli (tuo leirihahmon varusteet mukaasi leirille)
  • Muutama hokema, hauska sanonta
  • Kaiken ikäisille soveltuva humoristinen persoona ja taustatarina (K3)
  • Rutkasti heittäytymisen iloa ja töhöttämisen tarvetta

Alaleirien johtajat: Huolehtikaa, että alaleirillänne on em. leirihahmo mietittynä ja sovittuna ennen leirin alkua. Huom! Jos hahmo löytyy ajoissa voi hahmo esiintyä lippukuntanne tapahtumissa jo ennen leiriä 🙂

 

Ilmoittautumiset: info[at]pleissi19.fi