Alta voit lukea, minkälaisiin tehtäviin leirillä voi ilmoittautua. Lista ja kuvaukset täydentyvät marraskuun alkuun mennessä. Jos sinulla on kysymyksiä tehtäviin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen info(at)pleissi19.fi.

Keittiö

Keskuskeittiötiimi
“Keittiö on leirin sydän” ja “Hyvä ruoka, parempi mieli”. Kaksi kuvaavaa lausetta. Mutta mikään ei synny itsestään, siksi tarvitsemme apuasi! Keittiötiimin vahvuus on 2 x 10 henkilöä. Tulevalla leirillä keskuskeittiöllä ruokailevien määrä vaihtelee päivittäin, koska leiriläiset valmistavat ruokia myös alaleireissä. Töitä teemme vuororytmillä; näin jää vapaata mukavasti muuhunkin toimintaan ja vapaaseen. Tehtäviä keittiöllä: kuoria, pilkkoa, mitata, hämmentää, tarjoilla, tiskata, siistiä ym. Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta – lukutaito ja ohjeiden ymmärtäminen riittävät – toki ei ammattilaisiakaan pois heitetä! Jos vain haluat palvella, taitoja sinulla varmasti on! Tehdään taas hyvää leirihistoriaa ruokkimalla nälkäiset. Ilmoittaudu keittiötiimiin mahdollisimman pian!

Ps. Tarjoamme halukkaille keittiötiimiläisille ilmaisen mökkimajoittumisen 2-3 hlön mökeissä.

Yleiset

Leirivartionjohtaja

Leirikioskin tehtävät
Mikä on steissin tärkein asia? No karkkikauppa tietenkin. Steissin kioski etsii vastuullista kioskin organisoijaa ja tiimiläisiä. Kerro meille, jos olet aina halunnut karkkikauppaan töihin.

Ohjelma

Musiikkitehtävät
Leiribändin runko tulee tänä vuonna Turun seudulta. Sinne saatetaan kaivata täydennystä, ja erityisesti jokainen alaleiri tarvitsee oman trubaduurinsa aamuin illoin hartauksiin laulattamaan. Ota siis kitarasi mukaan ja ilmoittaudu!

Sudenpentuhaikki
Sudarien ja perheleirin haikki järjestetään leirin viimeisenä perjantaina klo 9–15. (huom. ohjelmalaaksot pyörivät samaan aikaan) Jos olet sellaisessa hommassa, että irtoaisit muutamaksi tunniksi rastille, kerro siitä meille!

Ohjelmatehtävät (joko alaleiri tai yhteinen)
Ohjelmalaaksot kaipaavat käsiä sudenpentuleirin aikana iltapäivisin neljä tuntia päivässä. Tarvitsemme ainakin kädentaitajia, eränkävijöitä ja liikunnallisia ihmisiä erilaisiin hommiin, jotka tarkentuvat leirin alkuun mennessä. Jos haluat myös haikille hommiin, niin ei huolta! Nämä eivät poissulje toisiaan, sillä haikki järjestetään vartioleirin aikana (27.–28.7.) ja on ohi jo ennen laaksojen avautumista. Rakastatko näyttelemistä? Voit ilmiantaa itsesi käytettäväksi myös iltanuotio-ohjelmissa ja niiden etukäteissuunnittelussa!

Turva

Ensiapu (joko alaleiri tai yhteinen)

Avustavat tehtävät leiriturvassa
Mm. valvonta ja liikenteenohjaus

Rakennus

Leirirakennuksen tehtävät
3² + 4² = 5² Juu toi on tuttu juttu tai ainakin voisin tutustua tuohon

Hyvä me tarvitsemme sinua!
Luvassa on mittaamista sahaamista, ruuvaamista, kaivamista ja keksimistä.
Pleissi tarvitsee ainakin 10 rakentamisesta innostunutta yksilöä. Sinun ei tarvitse olla remonttireiska tullessasi Pleissille, se kyllä muovaa sinusta sellaisen.
Tarvittavista rakennelmista ja rakennuksista ovat suunnitelmat valmiina (leiriin mennessä) ja niin kuin tiedät. Hyvin suunniteltu… on vielä rakentamista vailla.

Huolto

Leiritekniikassa apuna
Onko tekniikka lähellä sydäntä? Tässä sopiva palvelutehtävä, jossa pidetään huoli että leirin rattaat pysyvät pyörimässä alusta loppuun. Tule mukaan, niin katsotaan sinulle sopiva pesti.

Leirihuollossa apuna
Jotta leiri rullaa sujuvasti, tarvitaan monta ahkeraa käsiparia hoitamaan taustatyöt kohdalleen. Tarjolla erilaisia tehtäviä joista voimme valita sinulle sopivan. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan.

Toimisto

Valokuvaaminen/videokuvaaminen

Leirilehden toimitus

Leiritoimisto

Ulkomaalaisten vieraiden avustaminen