Perheleiri Minimaa on luotu pieniä, minityyppejä (=alle kouluikäisiä) varten. Jopa leiriportti on minikokoa, kuten myös Minimaan oma lipputanko, jonka kanssa perheen pienimmät saavat harjoitella itse lipunnostoa ja -laskua turvallisten aikuisten opastuksella. Lipunnoston jälkeen aamupiirissä katsotaan, keitä lapsia onkaan paikalla, ja näin tutustutaan jo pienenä mahdollisesti elinikäisiin partiokavereihin.

Pienille on ohjelmassa omat raamikset, oma iltanuotio sekä oma haikki, mutta perheleiriläiset osallistuvat myös koko leirin isoihin iltanuotioihin ja ohjelmalaaksoihin ja ovat näin osana isompaa kokonaisuutta. Minimaahan rakennetaan myös pieni temppurata, ja luonto tarjoaa monia leikkimahdollisuuksia myös kaikkein pienimmille. Tervetuloa siis kaikenikäisten lasten kanssa – tämä leiri on tehty perheiden ehdolla. Partioleiri on koko perheen elämys! Voit tulla leirille, vaikkei sinulla olisikaan aiempaa partiotaustaa!

Lähtökohtaisesti leirillä majoitutaan teltoissa, mutta halukkailla on mahdollisuus majoittua mökissä tai omassa asuntovaunussa tai -autossa. Lue lisää ilmoittautumissivulta.

Perheleirin mainoksen voit ladata täältä! Leirikirje on ladattavissa tästä!

Kysy lisää: perheleirin johtaja Leena Ilkka, p. 050 309 7399