Haluamme luoda Pleissillä partiolaisille leiriympäristön, jossa jokainen voi pitää hauskaa turvallisesti. Tässä osiossa on vastauksia huoltajien päällimmäisiin kysymyksiin. Jos jokin asia jää silti vaivaamaan eikä siitä löydy tietoa näiltä sivuilta, ottakaa rohkeasti yhteyttä joko suoraan leirin johtajiin tai leirin sähköpostiin (info(at)pleissi19.fi), niin autamme parhaamme mukaan!

Pidämme leiriläisistä huolta

Pleissillä leiriläisten turvallisuus on ensisijainen asia. Leiriläisen lähimmät tukihenkilöt ovat oma vartionjohtaja ja lippukunnanjohtaja. Vaikka kaikista lippukunnasta ei tulisi johtajia, kaikille leiriläisille nimetään oma johtaja. Päivän aikana kaikissa ohjelmissa kuljetaan porukkana, ja ketään ei jätetä yksin.

Vahinkotilanteiden varalta johtajilla on tarvittavat ensiaputaidot, minkä lisäksi Pleissiltä löytyy oma ensiapupiste, jossa ammattilaiset päivystävät koko leirin ajan. Leirillä on myös ”Turva”, joka vastaa leirin turvallisuudesta. Sen lisäksi jokaisessa alaleirissä on oma leiripastori, joka on tarvittaessa leiriläisten tukena.

Miten tavoitan leiriläisen Pleissin aikana?

Leiripäivien aikana on paljon ohjelmaa, minkä vuoksi leiriläiset eivät ole jatkuvasti tavoitettavissa. Pääsääntöisesti leiriläiset eivät kuljeta puhelinta mukanaan ohjelmien aikana eikä leiriläisille ole myöskään varattu erillistä mahdollisuutta ladata puhelimia. Johtajat pitävät leiriläisistä huolta, joten jos leiriläinen ei vastaa puhelimeensa, voitte silti luottaa, että hän on turvassa.

Jos teidän tulee silti saada kiireesti yhteys huollettavaanne leirillä, soittakaa ensimmäisenä leiritoimistoon.

Miten leirille valmistaudutaan?

Leirille ilmoittautuminen alkaa marraskuussa. Kun ilmoittautuminen on loppunut, leiriorganisaatio lähettää leiriläisille tarkemmat valmistautumisohjeet.

Lue leirikirjeet

Leirikirje 2 vartiolaisille ja sudenpennuille sekä perheleirille
Leirikirje 1